ITALIA

Trykk på bildene for større utgaver
Italia

 Cesenatico,Italia


Venezia

BLI MED TUR-SPESIALISTEN TRYSIL TIL ITALIA, til spennende Cesenatico, en av Emilia Romagna regionens perler ved Adriaterhavet.
Inkludert i reisens pris er også en dagsutflukt til en av Europas minste stater San Marino.

Vi kjører i comfortbuss som er spesialbygd for lange turer. God sete avstand og mange fasiliteter. Lokalkjent reiseleder er med på hele turen og alltid tilgjengelig.
Første etappe går til Göteborg hvor vi tar ferga over til Kiel i Tyskland. Vi har kvelden og natta på lugaren og går i land i Kiel fredag morgen.
Fredag starter vi kjøringen nedover Europa. Vi kjører gjennom Tyskland, passerer München før vi kjører inn i Østerrike, nyter de fantastiske alpene og passerer den Italienske grensa ved Trentino i Sør Tirol.
Etappene er korte, 2 – 2,5 timer mellom hver stopp, annenhver stopp er en time lang.

Tidlig lørdag formiddag er vi da fremme ved reisemålet: den grønne byen Cesenatico som ligger helt ute ved Adriaterhavet, 3 mil nord for den store badebyen Rimini.
Vi skal bo 6 dager på et lite, men trivelig hotell DONATELLO som ligger i rolige omgivelser men allikevel veldig sentralt. Her er det bare 2 kvartaler til stranda, det samme til det store bassenget Bagno Romeo, og her er barer, restauranter og flotte shoppingmuligheter rett utenfor hotellet Frokost og middag hver dag på hotellet er inkludert i reisens pris. Rett utenfor hotellet ligger en liten hage, hvor en kan sitte og nyte sola, skyggen eller rett og slett en god kopp italiensk kaffe, espresso. Ønsker du en større park å bevege deg i så er veien kort til den store parken Levante med små innsjøer, lekeparker for barn og selvfølgelig en bar.

Under oppholdet tilbys det spennende utflukter til San Marino og til Venezia.

UTFLUKTER:
Alle utflukter kjøres med vår buss.
Her er våre utfluktstilbud fra Cesenatico:

SAN MARINO: ligger bare få mil fra Cesenatico og bør besøkes!
Særpreget i San Marino, innbyggernes gjestfrihet og spennende håndverkskunst basert på gamle tradisjoner gjør San Marino vel verdt et besøk.
Hvert år besøker over 3 millioner turister denne lilleputtstaten både for å nyte den særegne naturen og for å handle avgiftsfrie varer.
Visste du at San Marino har en helt egen tidsregning?

Ta med deg passet og få det stemplet så ser du hvilket år de har kommet til der!

VENEZIA : Dagsutflukt til en av Europas mest spesielle byer: Venezia, den synkende byen.
Hvem har ikke hørt om de svartmalte gondolene, Markusplassen, Dodgepalasset eller Canal Grande?
Mange mener at Venezia ikke tilhører italia men er en verdensskatt og hvorfor vil du straks forstå når du besøker denne sjarmerende byen!